Coaching Traject Spanje


Hoe jij omgaat met moeilijke momenten leer je door ervaring.    Leuk is iets moeilijks nooit, maar het helpt wel als je op je eigen kunnen kunt vertrouwen.


Soms is het goed om er echt even helemaal tussenuit te gaan om weer bij jezelf te kunnen komen. De omgeving kan hier ook een steentje aan bijdragen en hoe fijn en helpend kan het zijn om dat onder de Spaanse zon te doen. Het coachingtraject met goede begeleiding, passende behandelingen en een gezonde omgeving is te boeken voor 3 dagen. Je kunt er natuurlijk nog langer opuit gaan en ook de mooie kust van Javea gaan ontdekken om nog meer tijd voor jezelf te nemen.


De Coaching  

Het  is geen kant en klaar traject, maar een traject op basis van jouw behoeften.              Samen kijken we naar de beste invulling voor jou en deze mag en kan worden veranderd.

De kennismaking vindt eerst telefonisch plaats om al wat kennis te maken en om afspraken te maken.

Inhoud van het pakket dat we samen vaststellen is dus maatwerk.

Je kan dus ook kiezen voor een meerdaagse coaching of een coaching van een dag. 

Inhoud van het pakket 

  • Kennismaking telefonisch
  • Kennismakingsgesprek op locatie
  • Klankbehandeling
  • Ayurvedische behandeling
  • Coaching PTG
  • Wandelcoaching
  • Familieopstelling
  • Hulp bij vinden en regelen accommodatie in Spanje
  • Hulp bij regelen vervoer en vlucht

Waarom Costa Blanca

Hier schijnt 320 dagen per jaar de zon. De zon heeft een positieve werking op jou als mens. Zonlicht heeft direct invloed op je hormoonsysteem waarbij het endorfine aanmaakt , ook wel het gelukshormoon genoemd. Ook zorgt de zon ervoor dat je vitamine D aanmaakt.

De Costa Blanca is door de Wereldgezondheidsorganisatie uitgeroepen tot de gezondste regio van Europa.
Niet alleen de zon in Spanje, maar ook de lucht aan de Costa Blanca is gezond en er is een relatief lage luchtvochtigheid wat goede invloed heeft op je gezondheid.


Impressie van de omgeving 

De rijkdom aan prachtige flora en fauna maken de costa Blanca een ideale plaats om tot rust te komen.  

De Costa Blanca heeft een prachtige natuur om volop van te kunnen genieten. Omgeven door de Middellandse Zee en rotsachtige bergen zijn er verschillende plaatsen in dit gebied waar je tot rust kunt komen en de  natuurlijke landschappen kunt ontdekken.

Het coachen en wandelen hier zijn dan ook mooie manieren om in te zetten.

Overal om je heen is het groen en er zijn vele fruitbomen. De natuurlijke geur van de bomen en bloemen zijn als een streling voor je zintuigen. 

 

De mooie bloemen en planten in de omgeving 

De Costa Blanca heeft enorm veel sinaasappelbomen. Hier zijn de sinaasappels vers te plukken van midden november tot eind juni. De meeste zijn speciaal bestemd voor het persen van verse jus d´orange. Ook vind je vele citroenbomen en in het gedeelte waar de Jallón vallei zich bevindt, treft je vele amandelbomen aan. De bloemen hier hebben de mooiste heldere kleuren. En natuurlijk niet te vergeten vind je in de omgeving veel palmbomen.


Inhoud van de coaching & behandelingen 

Coaching  

De coaching gaat vanuit het gedachtegoed PostTraumatische Groei, in de wetenschap ook groei door tegenslag genoemd.
Binnen de coaching is er aandacht voor het verteren van je ellende en wordt er gekeken naar groei. Je wordt tijdens de coaching steeds meer bewust van je complete zelf (in 360 graden). Je leert bloedeerlijk naar jezelf te kijken. Zowel naar de bestempelde negatieve, als positieve kanten en ervaringen. Je leert hier op een andere manier naar kijken en je aan over te geven. De Coachingsessie kan ook wandelend in de natuur. 

 

Klankbehandeling 

Klankschalen geven diverse tonen en trillingen af. Ons lichaam bestaat voor zo’n 65 à 70 % uit water. De trillingen van de klankschaal kunnen hierdoor ons lichaam goed binnen komen. De klanken en trillingen van deze klankschalen hebben een diepe ontspannende werking.             De klankschaalbehandeling brengt je dichter bij jezelf, ruimt blokkades op en zorgt voor rust.

Ayurvedische behandeling

Een ayurvedische massage kan een uitstekende remedie zijn om stress te verminderen. Het is een eeuwenoude massage die afkomstig is uit India. Typerend aan deze massage is dat er veelvuldig gebruik wordt gemaakt van warme olie. De olie zorgt voor een heel ontspannen en rustgevend gevoel.


Hoe kom je in Javea

Je kunt vliegen naar het vliegveld van Alicante of Valencia. Transavia maar ook KLM, Vueling en vele andere vliegmaatschappijen hebben verschillende mogelijkheden. Qua afstand maakt het niet veel uit: Javea ligt precies in het midden tussen Valencia en Alicante op een uurtje rijden. 

Het is fijn om een auto te hebben in Javea om zo nog meer mooie plekjes te kunnen bezoeken. Mocht je geen auto willen huren, dan kan ik je ook komen ophalen van het vliegveld. 

Uiteraard help ik je graag om ook je reis naar Spanje goed te laten verlopen.

 


Verblijf in Javea

Doordat ik zelf bijna een jaar in Javea heb gewoond, heb ik daar een behoorlijk netwerk opgebouwd en kan ik goed helpen bij het vinden van de juiste accommodatie. Natuurlijk alleen als je dit graag zou willen. 


Waar is de Coaching in Spanje