Ayurvedische behandeling


Ayurvedische massage, is een traditionele behandeling vanuit India. Deze vorm van massage heeft tot doel balans en harmonie te herstellen in lichaam, geest en ziel.

De massage zal plaatsvinden op een matras op de grond. De oliën die gebruikt worden bij Ayurvedische massage worden zorgvuldig geselecteerd op basis van de individuele dosha-constitutie. Dit zullen we vooraf door middel van een scorelijst vaststellen.                De warme kruidenoliën helpen om de  energiekanalen van het lichaam te stimuleren en herstel te bevorderen. De massagetechnieken omvatten langzame, vloeiende bewegingen, zachte knedingen en ritmisch tikken om spierspanning te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren en gifstoffen uit het lichaam te verwijderen.

Naast de fysieke voordelen helpt de Ayurvedische massage ook om je geest te kalmeren en stress te verminderen. De ritmische bewegingen en zachte aanraking hebben een diepgaand ontspannend effect en bevorderen een gevoel van rust en emotioneel welzijn.  De massage activeert ook de natuurlijke genezingsmechanismen van het lichaam, ondersteunt het immuunsysteem en verbetert de algehele vitaliteit. Tijdens de behandeling zul je plaatsnemen in ondergoed onder een zachte deken. Verstandig is om oude ondergoed aan te doen ivm de kans van olie vlekken.