Behandeling


Praten is vaak heel goed, maar soms is praten niet of te weinig helpend en heb je meer behoefte aan verstilling, rust en stabilisatie.

Een klankbehandeling of een ayurvedische behandeling kan dan een bijdrage leveren aan het beter voelen van je lichaam en het beter in je vel zitten. Letterlijk uit alleen je hoofd, in je complete lijf.

Bij deze behandelingen kunnen blokkades worden opgeheven. Het draagt bij aan het tot rust brengen van jouw stress- of actie-systeem, het zelfhelend vermogen wordt aangezet en je energie kan weer vrijelijk door je lichaam stromen.  Zodat het lichaam z’n normale werk kan doen.

Zo’n behandeling is dus een hele goede ondersteuning van jouw gehele bewustwordingsproces. Ons lichaam heeft een grote intelligentie, een  zelfhelend vermogen. Het weet de weg naar herstel en balans. Soms heeft het lichaam alleen even de rust en de ruimte nodig om dat weer sterker te laten ontstaan en blokkades in ons lijf te doorbreken om de energie weer volledig te laten stromen. 


Ik heb 2 verschillende behandelingen:

 

Door de ayurvedische behandeling wordt het zelfhelend vermogen als het ware weer wakker gemaakt door het werken met de handen en warme olie. Het lichaam ontspant meer en meer, waardoor er een dieper contact met jezelf kan worden ervaren. In het contact herstelt de verbinding met het hart en wordt compleet herstel geactiveerd.        

 

De behandeling met klankschalen maakt zowel direct als indirect contact met je lichaam en hierbij word je van binnenuit gemasseerd. De kleding blijft aan.