Coaching & Klankbehandeling


 

Eerst zul je een klankbehandeling ontvangen. Doordat tijdens een klankbehandeling uiteindelijk je gedachten, je hoofd, even stop gezet worden en je compleet in je lichaam komt, ga je beter voelen en zul je op een andere manier het coachingsgesprek ingaan. Je zult meer vanuit je gevoel en je lijf naar situaties en gebeurtenissen kijken en daar vanuit  er woorden aan geven.

 

De klankbehandeling brengt je tot diepe ontspanning in het lichaam. De klanken en trillingen harmoniseren en ordenen het lichaam. Zo komen de  spanningen en/of blokkades los en kan het lichaam weer herstellen. Er wordt tijdens de klankbehandeling gebruik gemaakt van klankschalen die zowel op als rondom het lichaam worden gebruikt. De klankbehandeling versterkt het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Het is een hele goede manier om in de ontspanning te komen en ondersteunend om vooraf in te zetten voor een coaching. 

Omringd door klank en trilling door je lijf kun je loslaten wat je in je gedachten bezighield. Je krijgt weer nieuwe energie. Zelfs wanneer je wat sceptisch bent, zul je ervaren dat de schalen iets bij je teweeg brengen. Hoe meer je ontspant, of meerdere behandelingen ondergaan hebt, zul je merken dat je een diepe ontspanning kunt bereiken en ook meer bewust wordt daarvan.

Je hoeft voor een klankbehandeling alleen je schoenen uit te doen en eventueel een riem of sieraden af te doen en gemakkelijk zittende kleding te dragen. Na een korte uitleg  neem je plaats op het matras waar ik rondom je de klankschalen zal plaatsen. De klankbehandeling onderga je ligggend met je ogen gesloten. Je voelt de trilling van de klankschaal door je hele lichaam gaan. Je hoeft niets anders te doen dan de klanken en trillingen te ondergaan.