Coaching Traject Nederland


Je wordt je 's ochtends bij het ontwaken pas echt bewust dat je midden in de natuur verblijft, want je hoort niet de geluiden van druk verkeer, maar alleen natuurgeluiden, zoals gezang van de vogeltjes en het gekwetter in de zomer van de zwaluwtjes.


Als je de gordijnen opent, worden die natuurgeluiden bevestigd met een prachtig zicht op de weilanden, de boomgaard, de moestuin en op het bos van waaruit regelmatig reeën het terrein oplopen: dit is Wittelte.


Hier zul je de komende dagen verblijven op een hele bijzondere plek. Er is bijvoorbeeld nam een omgebouwde silo met een prachtig glazen dak met een fitness ruimte, een grote yoga ruimte, een infrarood sauna en een natte sauna. Ook zit er een waterbed in dit gebouw die dient als klankbed door een aansluiting met speciale muziekapparatuur. Verder is daar een slaapkamer en een kamer waar je rustig kunt zitten om een boekje te lezen en om te eten. Buiten zijn hier natuurlijk ook de nodige mogelijkheden om te vertoeven.


De Coaching 

Het  is geen kant en klaar traject, maar een traject op basis van jouw behoeften.              Samen kijken we naar de beste invulling voor jou en deze mag en kan worden veranderd.

De kennismaking vindt eerst telefonisch plaats om al wat kennis te maken en om afspraken te maken.

Inhoud van het pakket dat we samen samenstellen is dus maatwerk.

Inhoud van het pakket

 • Kennismaking telefonisch
 • Kennismakingsgesprek op locatie
 • Klankbehandeling
 • Ayurvedische behandeling
 • Coaching PTG
 • Wandelcoaching
 • Mantra
 • Biologisch eten ontbijt lunch avondmaaltijd 
 • Onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten van de locatie

De locatie

 • Privéverblijf met 2 overnachtigen 
 • In een omgebouwde silo
 • Bij het dorpje Wittelte aan de rand van 8 km. bos
 • Eigen prive-ingang naar het bos
 • Klankwaterbed
 • Fitnessruimte
 • Infrarood sauna
 • Natte sauna
 • Gevulde koelkast
 • Koffie thee water
 • Mogelijk gebruik mountainebike

Impressie van het verblijf 

Je verblijft in een voormalige grote mestsilo, die hiervoor volledig omgebouwd is en die bedekt wordt door een sedumdak met glazen 'pyramidedak' in het midden.                                                                                                                                                                                            Voor nog meer ontspanning beschikt deze silo over 2 sauna's (infrarood- en stoomsauna), een fitnessruimte, klankwaterbed en een yogaruimte.


Impressie van de omgeving 

Het verblijf ligt op een 9 ha. groot landgoed van een voormalige boerderij even buiten het dorpje Wittelte (Drenthe) in een              prachtige omgeving midden in de natuur en met onze eigen ingang het 'Holtingerbos' in.
Dit 'Holtingerbos' (ook 'Ooster- en Westerzand' genaamd) heeft de Natura 2000-status en heeft veel wandel- en ruiterpaden.                      Het bos bevat veel verschillende soorten landschap, zoals verschillende soorten bosbegroeiing (zowel naald- als loofbomen),              zandvlaktes, heide, de Brandeveense Plassen (met klein strandje) en het loopt zo'n 8 km. door tot aan Havelte bij de hunebedden              en een vlindertuin. Doordat je omringt bent door de prachtige natuur en geluiden van vogeltjes brengt dit je tot rust en is het een          zeer geschikte plek voor ontspanning, coaching en wandelen.


Dieren in de omgeving 

In het bos zijn nog volop dieren in het wild, zoals veel soorten vogels (ook uilen), reeën, vossen, etc.; zelfs Schotse Hooglanders lopen in bepaalde, door wildroosters beperkte, delen rond. Op het terrein zelf wonen poezen, honden, pauwen en schapen (privé), vele vogels, kikkers en kleine insecten zoals veel libelles en krekels.


Inhoud van de coaching en de behandelingen 

Coaching  Sessie

De coaching gaat vanuit het gedachtegoed PostTraumatische Groei, in de wetenschap ook groei door tegenslag genoemd.
Binnen de coaching is er aandacht voor het verteren van je ellende en wordt er gekeken naar groei. Je wordt tijdens de coaching steeds meer bewust van je complete zelf (in 360 graden). Je leert bloedeerlijk naar jezelf te kijken. Zowel naar de bestempelde negatieve, als positieve kanten en ervaringen. Je leert hier op een andere manier naar kijken en je aan over te geven. De Coachingsessie kan ook wandelend in de natuur. 

Klankbehandeling

Klankschalen geven diverse tonen en trillingen af. Ons lichaam bestaat voor zo’n 65 à 70 % uit water. De trillingen van de klankschaal kunnen hierdoor ons lichaam goed binnen komen. De klanken en trillingen van deze klankschalen hebben een diepe ontspannende werking.                De klankschaalbehandeling brengt je dichter bij jezelf, ruimt blokkades op en zorgt voor rust.

 

Ayurvedische behandeling

Een ayurvedische massage kan een uitstekende remedie zijn om stress te verminderen.                                                 Het is een eeuwenoude massage die afkomstig is uit India. Typerend aan deze massage is dat er veelvuldig gebruik wordt gemaakt van warme olie. De olie zorgt voor een heel ontspannen en rustgevend gevoel.

 


Waar verblijf ik in Wittelte